The White Boys – TSC JO12-1 (competitie)

Uit naar de ongeslagen koploper is natuurlijk altijd een motivatie voor zowel de spelers als voor de staf. Met alle perikelen rond The White Boys, zoals ronselen van TSC maar ook spelers van andere clubs, hoge contributies is het voor mij ook een wedstrijd tussen de club waar je naar toe gaat en waarvoor je een veelvoud betaald om opgeleid te worden (TWB) tegen de club waar eigen spelers de kans worden geboden om te worden opgeleid (TSC, 77e op de lijst van opleidingclubs binnen de KNVB).

De sfeer werd al snel opgefokt door de trainer van The White Boys met uitspraken als “Die jongens kunnen niet opbouwen”, “Ze kunnen er niets van” en nog meer van die boute uitspraken. Voor de TSC’ers geen enkel probleem, want juist door zelf te blijven voetballen, heeft TSC in de wedstrijd geknokt, gecombineerd en vooral als een team geacteerd: een verdiende overwinning!

Hieronder de beelden. De 2 doelpunten van David zijn te zien in het filmpje na 4 minuten en 12 seconden en 7 minuten.

Geef een reactie