AJAX-Chelsea: A bridge to VAR…

Na de UEFA Champions League wedstrijden van ONS ALLER AJAX tegen Chelsea uit Londen, Engeland, heerst de teleurstelling door het gevoel dat er veel meer ingezeten had dan dat ene punt, maar ben ik toch ook heel duidelijk wel trots op ons clubke met gladiatoren ook wel de “Dappere Strijders” die er toch nog dat ene punt er uitgesleept hebben met maar negen van onze helden op het veld. #Trots

Met 9 man spelen en dan toch de aanval blijven zoeken en met die ene grote kans van Alvarez net voor tijd die zelfs de 4-5 nog had kunnen binnenschieten. Dat is AJAX! Aanvallen zit bij ons in het DNA en dat blijven we te allen tijde doen natuurlijk… #WijZijnAJAXEnWijZijnDeBeste

Ajax’s Dutch defender Daley Blind (R) reacts as he is shown a red card by Italian referee Gianluca Rocchi during the UEFA Champion’s League Group H football match between Chelsea and Ajax at Stamford Bridge in London on November 5, 2019. (Photo by Adrian DENNIS / AFP) (Photo by ADRIAN DENNIS/AFP via Getty Images)

De lijst van discutabele momenten die door de VAR voor in het nadeel van AJAX zijn afgekeurd/goedgekeurd, zoals wel/geen buitenspel en de verschrikkelijke 10 seconden die 2 rode kaarten en een penalty opleveren. Als je het niet gezien hebt, zult je het niet geloven. De beslissingen worden niet meer teruggedraaid en we zullen het er mee moeten doen. Het is niet anders: als de UEFA Mafia de grote clubs wil blijven beschermen dan is het een koud kunstje daar zij alle middelen hebben om het lekker te blijven verdoezelen…

Geef een reactie