TSC JO16-1 speelt toernooi bij ’t Zand

Het nieuwe team, de JO16-1 van TSC, van David speelde in juni een toernooi bij ’t Zand in Tilburg en daar heb ik weer eens wat fotootjes mogen schieten. Het bewerken van de foto’s heeft even op zich laten wachten, maar nu zijn ze er dan.

Vooral in de halve finale heeft David zich doen gelden door de twee doelpunten in deze wedstrijd te scoren tegen Orion uit Nijmegen. Op de foto hieronder is hij in duel met een verdediger passeert hem met met zijn snelheid en verschalkt de uitkomende keeper (niet in beeld). Het andere doelpunt scoorde hij vanuit een strafschop.

In de finale was het thuisteam van ’t Zand een maatje te groot voor de Oosterhouters, maar al met al mogen de spelers en de staf op een geslaagd toernooi toezien.

Natuurlijk zijn de overige foto’s van die dag ook terug te vinden op mijn fotopagina en hieronder vindt je het overzicht van die foto’s.