Saal Professional Line Fotoboek: een aanrader.

  • 2 minuten gelezen

Op uitnodiging heb ik een Professional Line Fotoboek van Saal Digital samengesteld mogen samenstellen en ik ben zeer tevreden met het resultaat dat ik mogen ontvangen.

Om het boek te kunnen samenstellen heb ik de software van Saal gebruikt en het was even zoeken naar de mogelijkheden maar het koste mij daarna niet veel moeite om een mooi collectie samen te stellen. Ik zou me wel kunnen voorstellen dat het voor sommigen lastig kan zijn.

De acrylglas voorkant maakt het boek heel erg bijzonder en geeft het boek echt cachet.

De foto’s die zijn verspreid over 2 pagina’s zien er heel mooi uit door de manier van binden. Geen onderbreking in de overgang van pagina naar pagina maar gewoon één beeld en dat is mooi voor grote landscape foto’s.

Ook de door mij bewerkte actiefoto’s (HOFIA|Originals) zagen er heel mooi uit. De felle kleuren tegen de zwarte achtergrond zagen er mooi uit.Al met al zeer tevreden over de kwaliteit van het product.

Het zijn wel prijzige boeken, maar voor die prijs krijg je wel hele mooie kwaliteitsfotoboeken. Voor het vastleggen van een speciale verzameling foto’s of een reportage is de professional line fotoboeken van Saal een aanrader.

Voor meer informatie over en het bestellen van producten van Saal ga naar https://www.saal-digital.nl/

#saaldigital