David ’the beast’ is back

Fysiotherapeut Gidion Jansen van Forza Fysiotherapie heeft David gisteren het groene licht gegeven om weer een halve wedstrijd te mogen spelen en vandaag was het weer zo ver. De thuiswedstrijd tegen GUDOK op het eigen sportpark de Warande was de wedstrijd voor de rentree van David.

Na een afwezigheid van 6 weken, liesblessure, heeft David vandaag weer zijn eerste speelminuten mogen maken. In de tweede helft trapte hij af en al na 3 minuten, na de bal van een verdediger ontfutseld te hebben, schoot hij de bal onberispelijk binnen. Niet veel later profiteerde David van een misverstand tussen de keeper en een verdediger van Gudok pakte hij de bal van hun af, draaide zich vrij en scoorde hij zijn tweede doelpunt van de dag…

20221119 – David zijn rentree tegen Gudok JO15-1

20221119 - David zijn rentree tegen Gudok JO15-1

Deze foto is een HOFIA|Original door mij zelf gemaakt. Ook een HOFIA|Original? neem contact met mij op!

Op de bovenstaande foto tikte hij de bal langs de laatste verdediger, in het strafschop gebied, maar kon niet verder richting doel doordat de verdediger, die te laat was, hem op zijn voet raakte, zonder de bal te raken, en David daardoor dusdanig uit balans bracht dat hij neerging. In mijn ogen een overduidelijke strafschop, maar ik ben maar een pappa en geen scheidsrechter…