David, man of the match, tegen Baronie JO16-1

David in een enerverende wedstrijd tegen Baronie, waarin hij startte als spits maar eindigde als keeper. TSC JO16-1 wist dat het met Baronie JO16-1 een sterke tegenstander en een moeilijke wedstrijd kon verwachten, maar wist vanaf het begin behoorlijk tegenstand te bieden en wist ook al snel kansen te creëren.

Door een strafschop te benutten, bracht David de stand op 1-0 en niet veel daarna werd de TSC JO16-1 keeper het veld uitgestuurd. De doelpuntenmaker werd gepromoveerd tot keeper en wist hij met een paar fabuleuze reddingen en het keiharde werken van zijn medespelers er uiteindelijk toch nog een 1-1 uit het vuur te slepen. Door een van zijn trainer/coaches heeft David de bijnaam Rulli gekregen en dat vond hij wel erg leuk.

De complimenten voor de helden van TSC JO16-1!

De plaatjes van deze wedstrijd zijn terug te vinden op https://flic.kr/s/aHBqjAUUb2 , waarbij moet worden aangetekend dat vanaf het moment dat David op doel kwam te staan er geen foto’s meer zijn gemaakt daar ik verder als trotse vader mijn zoon moreel wilde ondersteunen en daardoor even geen focus had om te fotograferen.