Iedere maandagavond, woensdagmiddag en zaterdagochtend ben ik in de weer met mijn tijgers van de JO9-1. Onze wedstrijden starten ze vaak als muizen maar gedurende de wedstrijden transformeren ze langzaam in tijgers. Tijgers, waarvan ik iedere keer weer geniet en waar ik met plezier mijn voorbereidingen voor doe.

Natuurlijk is het jammer dat ze geen wedstrijden tegen teams van andere verenigingen mogen spelen, maar we doen ons best om er toch iets van te maken.

De dromer…

Deze voetballer kans soms zo lekker wegdromen tijdens trainingen en wedstrijden. Af en toe moet je hem met “rustig, rustig, rustig” en wat armgebaren tot rust brengen daar hij het liefst vanuit alle hoeken en standen op het doel van de tegenstander wil schieten waar hij met wat meer rust de bal er bij de tegenstander ook heel erg makkelijk inprikt.

Ons Tijgetje…

Met een tomeloze inzet en superenergiek springt deze voetballer over het veld. Krijgt hij 10 burpees hij aan zijn broek dan doet hij er net zo makkelijk een stuk of 50. Steeds balvaardiger en steeds lekkerder dribbelen. Gewoon een heerlijk ventje dat altijd lekker door wil gaan. Klein van stuk maar met een groot sport(ief) hart.

De onverzettelijke…

Vaak vanuit het centrum spelend is deze onverzettelijke krijger er één die als robuuste verdediger in de dop de bal graag wil veroveren en dan met grote passen voorwaarts gaat. Zijn schot met zijn hele goede linkerbeen doet menig keeper op de training versteld staan. Soms staat hij enigszins timide op het veld maar met met zijn fysiek bestrijkt hij makkelijk het gehele veld en na de trainingen weet hij ook de meeste afsluitende renwedstrijden te winnen.

<Wordt vervolgd…>

Categorieën: Voetbal