20200208 – TSC JO12-1 – Kloetinge JO12-1

  • 1 minuut gelezen

Het seizoen van het team van David begint, zoals het zo vaak aan een seizoen is begonnen: verliezen waar het echt niet nodig was. Gisteren hebben we nog lekker getraind op aannemen, kaatsen en een ander in stelling brengen, maar vandaag was het vooral weer op eigen succes uit zijn.

Tja, eigenlijk is het heel simpel want als je je medespelers niet gunt om te scoren of de spits, die daar ook met een bepaalde opdracht staat, de bal niet geeft dan verdien je het ook niet om te winnen.

De teleurstelling is van het gezicht van David te lezen als de bal wederom niet wordt voorgegeven, maar wordt verspeeld door een speler die te lang door blijft dribbelen en weer een speler te veel probeert te passeren en daardoor de bal verliest aan de tegenstander…