Sjors Sportief beelden (2018)

Sjors Sportief is een landelijk initiatief om kinderen van de basisscholen kennis te laten maken met sport. Voor TSC heb ik, vele jaren lang, op de woensdagmiddagen trainingen gegeven aan jonge voetballertjes. In een wat verder verleden hebben we ook het initiatief kennismaking met sport vanuit Moove Oosterhout al gekend, waarbij ik de bowlingtrainingen bij de BVO op zaterdagochtenden heb verzorgd. Ik vind het belangrijk dat jonge kinderen kennis maken met sport wat meer brengt dan alleen beweging. Het is namelijk ook goed voor de geest en de sociale ontwikkeling…

Vele jaren heb ik voor TSC de Sjors Sportief voetbaltrainingen verzorgd en vandaag kreeg ik van één van de ouders beelden van een training toegestuurd. Leuk om weer terug te zien en zeker ook daar Liloe en twee van mijn TSC Tijgers, Siem en Mees, hun eerste stapjes op het voetbalveld hebben gezet en hun eerste trainingen bij mij hebben gevolgd… #BlijftLeuk #TopTijgers