Het is nu echt klaar met Schreuder #SchreuderOut

Waarom krijgen we niet weer een trainer die ONS ALLER AJAX laat voetballen als AJAX met lef, de tegenstander gelijk bij de keel grijpen, naar adem laten snakken en helemaal wegspelen. Het angsthazen voetbal van Alfred Schreuder is AJAX-onwaardig en is niet om aan te gluren…

#SchreuderOut

Update 12/11/2022: Na de wedstrijd Emmen – ONS ALLER AJAX is het toch het aanblijven van Schreuder toch niet meer houdbaar. Het elftal heeft geen notie meer van wat te doen in de wedstrijd. Natuurlijk werken ze de achterstand binnen de kortste keren weer weg, maar ONS ALLER AJAX voetbalt toch niet meer, zoals we bij AJAX graag willen voetballen. Natuurlijk hebben we een jasje uitgedaan afgelopen zomer na het vertrek van een aantal basisspelers van het afgelopen jaar, maar er is ook voor 100 miljoen euro geïnvesteerd in nieuwe spelers en daarmee moet je toch een team kunnen bouwen dat freewheelend door de Eredivisie dendert? Niet dus… En daarom is het nu tijd om door te pakken en echte AJAX trainer aan te stellen, de basisprincipes van AJAX er bij de niet-internationals behoorlijk in te stampen en in begin 2023 een lekkere doorstart te maken! #WZAWZSB #WijZijnAJAX

,,We zitten gewoon in de hoek waar de klappen vallen”, zei Schreuder. ,,Gelet op de kansen had het ook 8-2 kunnen worden. Maar het klopt dat we ook twee keer in de omschakeling worden geklopt. Dat gebeurt ons vaker. Dat moet echt beter. Natuurlijk ben ik teleurgesteld. Maar ik zou me best echt grote zorgen maken als we geen kansen hadden gekregen. Ik zag ook heel veel energie in de ploeg. Maar het zit ook niet mee.”
Alfred Schreuder
Hoofdtrainer AFC AJAX