TSC JO10-Tijgers verslaan the Pussies in een zinderend duel op sportpark de Warande

Op een heel erg stil sportpark aan de Warandelaan mocht coach Hermann-Otto Israël met zijn TSC JO10-1 Tijgers aantreden voor zijn allerlaatste kunstje bij de TSC jeugd: de match tussen de TSC JO10-1 Tijgers of “The Pussies”. Al het hele jaar hebben The Pussies er naar toe gewerkt om deze ene wedstrijd te vlammen tegen de topTijgers van HOI #BeOne. Het was meer dan een voetbalwedstrijd voor de ouders, want hun eer stond op het spel.

The Pussies hadden zich goed voorbereid, de messen (en noppen) waren geslepen, het huishoudboekje moest de moeders duidelijk maken hoe ze moesten verdedigen (maar onduidelijk was of de uitleg goed genoeg was om de verdediging echt goed weg te zetten), de balletjesafwachter werd uiterst diep opgesteld (bij de aftrap door de topTijgers stond hij al tussen de verdediging en de keeper van de topTijgers), de SuperBoer met de altijd veel te grote mond, #BeOne, werd op de flank geposteerd en daartussen liepen de ouders op en neer te puffen tussen aanval en verdediging, lees de dames met het huishoudboekje in de hand, maar bovenal met scheidsrechter Gijs, die er echt een potje van maakte, want overtredingen op de topTijgers werden totaal genegeerd en in het voordeel van the Pussies werd voor ieder wissewasje afgefloten. Sommige ouders vonden het zelfs nodig om op non-verbale wijze hun kinderen uit de wedstrijd te spelen, maar het heeft allemaal niet mogen baten.

Qua scoreverloop ging het echt gelijk op, maar de beste voetballers gingen uiteindelijk met de meer dan verdiende overwinning aan de haal. Balletjesafwachter Erwin scoorde wel is waar 3 keer en vierde deze pyrrus-overwinningen groots maar moest uiteindelijk toch gehuld met pek en veren van het veld, want door de 7-6 overwinning van de TSC JO10-1 Tijgers hadden ze die ouders weer voor een jaar de mond gesnoerd en dat deed bij sommige van de #BeOne ouders heel erg veel pijn…

De TSC Tijgers samen met de verliezende Pussies!

Het was een mooie gezamenlijke afsluiting met mooie en lieve cadeaus en via deze weg wil ik als coach mijn TSC JO10-1 Tijgers (Saifedinne, Pippa, Djiensley, Siem, Ferron, Jelle, Joep en Mees) en hun ouders hartelijk bedanken voor de mooie (en door Corona soms moeilijke-) tijd, die we samen hebben mogen beleven. Jullie zijn echte toppers en dat geldt voor alle spelers! #BeOne

Mijn TSC JO10-1 Tijgers, stuk voor stuk toppers en dat geldt ook voor Saifedinne, die er niet bij kon zijn!