Omdat ik alleen schrijf wat ik wil schrijven… ;-)

  • 1 minuut gelezen

Het was leuk om te lezen dat het stukje dat ik, recht vanuit het hart, over Keesje Verduijn schreef zo positief is ontvangen. Natuurlijk werden er verwijzingen gemaakt naar andere vrijwilligers die ook aandacht verdienen, maar het is niet mijn bedoeling om een serie te maken over vrijwilligers bij TSC.

Natuurlijk zijn er vele vrijwilligers die een zelfde soort stukje zouden verdienen, maar als je gevraagd wordt om een serie te maken dan moet je ook stukjes gaan schrijven over vrijwilligers waar ik niet zo veel respect voor heb als voor Kees of waarvan ik walg om voor bepaalde personen iets te schrijven…

Daarom alleen weer stukjes over andere vrijwilligers als ik daar ook echt een gevoel bij heb en als ik het weer recht uit mijn hart kan schrijven…