20200307 – De aanslag

  • 2 minuten gelezen

Op 7 maart speelde David weer mee met TSC JO13-1 (derde divisie) tegen Unitas’30. Hij mocht direct na de rust invallen en ging als spits spelen.

Op een gegeven moment worstelde David zich vanaf het rand van het strafschopgebied vrij richting de strafschopstip maar de jammergenoeg strandde de aanval. David was door twee Unitas’30 verdedigers, die handen en voeten nodig hadden, onrechtmatig neergehaald en een strafschop zou op zijn plaats zijn geweest. De scheidsrechter vond het echter geen overtreding.

#WaarschijnlijkEenVuiltjeInZijnOgen #OfWasHetEenPoepje

Vastgepakt door 2 verschillende spelers en toch gewoon doorlopen… #Sterk
Duidelijker kan toch niet?

De laatste man en de aanvoerder van de tegenstander ging daarna nog eens vol op het onderbeen van David staan, waardoor hij de wedstrijd niet kon vervolgen en nog dagen last had van lopen…

Hier trapt de aanvoerder (#5) van Unitas’30 vol op het onderbeen van David. De trainster van TSC JO13-1 was bang dat David zijn onderbeen zou breken door deze grove overtreding maar de scheidsrechter zag er niets in, want er was geen sprake van fysiek contact. Lachwekkend!
Wekenlang is het onderbeen van David gesierd geweest met de afdruk van de voet van de laatste man van Unitas’30. De noppen en daardoor de vorm van de schoen zijn heel duidelijk te herleiden. Schande!

Hieronder nog wat foto’s van deze wedstrijd.