Voetbaljournaal opdracht

  • 1 minuut gelezen

Dit najaar ben ik eens op pad gegaan om foto’s te maken voor het voetbaljournaal. Eerder maakte ik al foto’s voor het voetbaljournaal, maar deze waren altijd voor TSC artikelen of artikelen over bevriende sporters/trainers, maar deze keer ging ik voor het voetbaljournaal op pad naar voor mij nieuwe verenigingen.

Deze keer heb ik ook foto’s gemaakt bij HZ’75 uit Hoge Zwaluwe, naast de foto’s voor bij de TSC artikelen (G-Toppers en TSC vrouwen), waar ik actiefoto’s diende te maken van de laatste man en de mid-mid van de JO19-1 van de thuisvereniging in de wedstrijd tegen DVVC uit Dongen.

Op de voorpagina van het voetbaljournaal staat één van mijn foto’s en dat is natuurlijk ook heel erg leuk!

Natuurlijk ben ik geen professioneel fotograaf en dan is het een grote eer om gevraagd te worden. Ik doe het ook niet voor de grote vergoedingen, maar meer voor de fun en voor de eer…

Op naar de volgende opdracht…