TSC JO13-1 – sv Capelle JO13-1

  • 2 minuten gelezen

Vandaag stond de wedstrijd tegen sv Capelle (Sprang-Capelle) op het spel en David had er duidelijk heel veel zin in. In de eerste helft werd David door Jayden Snelders aan de rechterkant weggestuurd, ging zelf op avontuur over de rechterflank, liep de verdedigers er uit, sneed het strafschopgebied in en gaf de bal op een presenteerblaadje aan Isa die de 1-0 binnenschoof.Later in de eerste helft werd Jesse in het strafschopgebied onderuit gehaald en mocht David de strafschop nemen. David schoot onberispelijk de 2-1 binnen.

In de tweede helft bij een 3-2 achterstand won David in de middencirkel alweer een duel van de 2 verdedigers die hem dekten en ging er, met de 2 verdedigers in kielzog, vandoor en vlak voordat hij bij de keeper was, legde hij de bal naar links waar Tayvery de bal binnen kon lopen.

In de regio-cup worden er bij een gelijkspel strafschoppen genomen om tot een winnaar te komen: Hugo scoorde 1-0, Capelle lat, David scoorde 2-0, Capelle over, Jayden Zarb-Cousin 3-0, Capelle 3-1 en Tayvery scoorde de beslissende 4-1.Het gelijkspel was weliswaar onnodig daar TSC veel beter was en het niet vaker scoorde doordat sommige spelers liever pielen dan samenspelen maar de uiteindelijke overwinning was wel lekker…#VoorMijWasMijnDavidZekerMOTM#GewoonEenTrotsePappa