XXXV – Simply the best!

  • 1 minuut gelezen

Overtuigender kan het bijna niet. ONS ALLER AJAX is gewoon weer de beste club van Nederland na het winnen van de KNVB beker en het “officieuze” kampioenschap dat op hele korte termijn gepromoveerd wordt tot het officiële kampioenschap van 2020-2021.

Aan het begin van het seizoen hebben we van één van de eerste competitiewedstrijden mogen genieten maar daarna was de pret over en hebben we de rest van de wedstrijden in het afgelopen seizoen via de televisie moeten volgen. Niet naar wedstrijden in de Eredivisie, de KNVB beker, Champions League of de Europa League. Geen gezellige voetbalmiddagen of -avonden met David of Daniëlle en de daarbij horende spanning, sensatie, frustratie, blijheid of ontroering.

Henk Veen laat zien wat ONS ALLER AJAX met AZ heeft gedaan dit jaar!

Dit seizoen geen juridische nasleep door de Alkmaarse kaaskoppen maar in de dertigste wedstrijd AZ weer afgeserveerd en gedegradeerd tot sub-topper: AZ – AFC AJAX 0-1 (KNVB beker), 0-3 (Eredivisie) en AFC AJAX – AZ (Eredivisie) 2-0 oftewel 3x gewonnen (doelsaldo 6-0). Met nog 4 wedstrijden te gaan, is het verschil nu al 15 punten. Hoezo, de top bestormen!