Zelfs geen keeperstraining (g-team) meer…

In de afgelopen weken heb ik een aantal keren de keeper van het g-team, na mijn eigen JO11-3 training bij vv Oosterhout, een keeperstraining gegeven van ongeveer 20 minuten per keer. Gewoon wat oefeningen om hem leniger te maken en sneller naar de grond te komen. De belofte van hem helpen met wat keepersondersteuning is van vorig seizoen nadat wij op een hele leuke manier contact met elkaar kregen.

Jarenlang heb ik hem van nabij meegemaakt zonder echt contact met hem te hebben, maar ergens op één van onze uitstapjes naar de wedstrijden van TSC G1 of als vertegenwoordigers van NAC Breda op toernooien in binnen- en buitenland was er ineens een klik en hebben we lang met elkaar gesproken in het Nederlands en Engels over vele onderwerpen en ook kwam het keepen aan bod.

Maar dat mag nu dus ook niet meer…

Na alle akkefietjes met het bestuur mocht ik dus niets meer doen, zie de andere posts in deze categorie, en daarom heeft het bestuur ervoor gekozen om mij ook in deze dat te gaan verbieden. Vandaag verraste de secretarieel ondersteuner, straks de te verkiezen nieuwe secretaris, mij met onderstaand bericht en het geeft maar weer eens aan hoe de trots van het bestuur is aangetast door mijn mogelijke aanwezigheid en het iets doen voor de vereniging.

Natuurlijk moest ik wel een antwoord sturen en dat is deze geworden.

Duidelijk toch? Oh, ja. Dat van het Voetbaltechnisch plan is het gevolg van de communicatie aan leden van selectieteams eerder dit jaar, waarin aangegeven werd dat het VTP in september gepresenteerd zou gaan worden en dat er in het nieuwe seizoen volgens dit VTP getraind zou gaan worden. Natuurlijk is deze er nog niet en daarom zal dit het bestuur ook niet aanstaan, want dat kunnen ze natuurlijk nog niet laten zien…