Waardeer anderen een keer in plaats van jezelf steeds weer zielig te vinden!

  • 2 minuten gelezen

Twee van onze TSC vrijwilligers ZAPpen ééns per 2 weken de straten rond ons mooie sportpark en de Warandelaan, inclusief de parkeerterreinen rond Paradijs (aan de Bredaseweg), zwembad de Warande, OTC de Warande, ATV Scorpio en de nieuwe woonwijk de Warandepoort.

Onze ZAPpers, wat de afkorting is van ZwerfAfvalPakkers, worden erg gewaardeerd door de gemeente Oosterhout en kregen dan ook 1000 euro die zei zelf mochten besteden voor de vereniging. Ze kozen voor materialen, zoals netten, hesjes, hoedjes en assistent-scheidsrechter vlaggen. Een puike prestatie en dat heb ik in de bloemlezing, nadat ik telefonisch een gesprekje met één van hen had gevoerd, voor deze twee vrijwilligers ook via de website van TSC en Facebook de social media wereld ingeschoten.

https://vvtsc.nl/sjaak-en-kees-zappen-1000-euro-voor-tsc-bij-elkaar

Wat schetst mijn verbazing? Al vrij snel na publicatie, en dan heb ik het over niet meer dan 15 minuten, was er al reuring, want het verhaal zou niet kloppen en de rollen waren niet juist weergegeven. Lees in het laatste voornamelijk “ik ben ook belangrijk geweest en sta niet in het stukje!“.

Tja, als je denkt speciaal te zijn maar toch echt niet bijzonder bent dan valt het leven niet mee. #Meeloper #NietTeVertrouwen #AchterDeRuggenOuwehoerder #TranenTrekker

Door mijn contactpersoon binnen de gemeente ben ik op de hoogte gesteld van deze reuring en heb ik bevestigd gekregen dat de inhoud van het stukje klopt en dat er geen woord uit de tekst gelogen is…

Dus… blijf ik achter mijn tekst staan en zal ik er niets aan veranderen daar ik weet dat de twee vrijwilligers verdienen om op het podium staan waar ik ze met mijn bloemlezing op gezet heb en heb ik schijt aan die ene persoon die denkt dat de wereld om haar draait, want dat is toch echt niet zo!

#AltijdDezelfdeZieligePersoonDieAchterDeRuggenVanAnderenTranenTrektEnZieligGevondenWilWorden #MaarAanMijnLijfGeenPolonaise